Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Hur bloggningen ska skötas

February 22nd, 2012 | Posted by Jess in Bloggbloggblogg

För att inte alla mina blogginlägg ska dyka upp när ni i Sverige och Tyskland ligger och sover, så blir det så att jag skriver dem under min dag och tidsinställer så att de sprids ut under er dag. Okej? Iallafall funkar den här metoden just nu när jag har ledig tid på dagarna då skolan inte har börjat än. Vi får se hur det blir sen, jag lovar ingenting, men naturligtvis är det roligast för både er och mig om det bli några inlägg varje dag ändå.

Tar även emot kommentarer, om det skulle vara någon som tvekar på den punkten!

Hej från Downunder!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *