Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Höstens kurs är igång!

September 9th, 2012 | Posted by Jess in Plugg. | Sverige.

Känns inte helt okej att ha stannat innanför lägenhetens ganska trånga väggar hela dagen. Men det blir så ibland. Kanske bör jag till och med vara stolt över mig själv för att jag iallafall har duschat och tagit på mig “riktiga” kläder istället för att lata runt i pyjamas? Sådana här dagar är ganska sköna. Jag har tittat en del på trash-tv, men också tvingat mig själv att slå ifrån allting, plugga och bocka av saker från att göra-listan.

Som en del av höstens kurs Att skriva och publicera i digital media har jag skaffat en ny blogg, en lite mer… opersonlig sådan som förutom kåserier och texter även ska innehålla skrivuppgifter och läxinlämningar från Malmö Högskola. Där får ni såklart också kika in om ni känner för det:

Alla som vandrar

Imorgon har vi föreläsningar hela dagen, egentligen bara två stycken, men enligt schemat ska den sista vara ända fram till 17.00. Jag börjar misstänka att vi varit ganska bortskämda på English Studies tidigare, både med föreläsningar och kurslitteraturspriser..

Jag ser dock framemot att få snacka skit med mina vänner igen. Vi är ett litet trevligt gäng på fem pers, tre skåningar, en inflyttad bleking och en finne från Vasa, som hänger och har gemensam powerwalk till skolan på morgnar och eftermiddagar. Skitbra!

Det är roligt att läsa en kurs som intresserar mig och det är roligt att ha engagerade lärare som vill intressera oss. Det blir nog bra det här.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *