Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Hemma bäst

February 25th, 2016 | Posted by Jess in Sverige.

Elsa och jag kom tillbaks till Frankfurt och Tyskland igår. Det känns bra att vara med Eric igen, sova i sin egen säng och inte vara beroende av en bil. Men det känns dåligt att vara så långt bort från den svenska kontigenten familj och vänner igen. Elsa blir dock större och tiden hon behöver för att acceptera sina morföräldrar blir kortare för varje gång vi ser dem. Och snart är det påsk och då kommer de och hälsar på oss och vi ska fira Elsas födelsedag så det blir nog bra. 

Idag har vi varit och handlat blöjor och ost, sånt vi behöver för att vara någorlunda bekväma här hemma. Vi har lekt med alla saker Elsa ev. saknat i Sverige och vi har tvättat stora mängder kläder, sängkläder och handdukar. 

Eric kom hem en snabbis och pussade på Elsa innan han drog vidare för att träffa Kai och Tobi och spela nåt spel och dricka öl. Elsa somnade gråtandes och snörvlandes. Hon verkar inte må så bra, men jag vet inte riktigt vad som fattas henne. Kanske nån tand? Jag har försökt kolla på finalen av På spåret de senast tre timmarna, men lillstrumpan vaknar var trettionde minut så det tar sin lilla tid. 

Ja, i övrigt går bröllopsplaneringen vidare med en rafflande DJ-jakt, jag är glad att min kropp inte bedöms i Germany’s Next Topmodel och imorgon är det fredag! 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *