Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Helt vanlig dag.

April 30th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Idag har jag försökt plugga hela eftermiddagen. Sett halva “Babel” på turismföreläsningen. Lämnat in den där sabla uppsatsen som jag tjatat om ett tag. Nu vill jag att hela Europa håller tummarna att jag blir godkänd. Jag är trött. Jag har redan träningsvärk i benen efter en ganska kort workout som jag körde imorse. Jag är hungrig och jag tippar på att det blir ceasarsallad ikväll igen. Och tjejsnack framför Biggest Loser som vanligt.

Vi hörs!

 

Helt vanlig, tråkig bild från en helt vanlig, tråkig dag.

Gud vilken kass bild. Aja, jag kan ju inte alltid vara skitsnygg. Jag bjuder på den.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *