Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Helgernas helg är havd

January 21st, 2019 | Posted by Jess in Annat.

Malena och Emelie, mina bästa kompisar sen drygt 33 år tillbaka, bestämde sig lite hastigt och lustigt för att komma och hälsa på oss/mig! Och det gjorde de med råge, i helgen som gick. Så. Mysigt. Inga barn med, bara en supergullig liten unge som heter Valdemar och är Emelies son och snart min gudson! Bara en sådan sak. Avsaknaden av avkomma gjorde att vi var så himla duktiga på att prata utan att bli avbrutna. Och det händer fasikenimig inte ofta.

Jag hämtade dem på flygplatsen i fredags så åkte vi hem och hängde här hemma. Det blev oxfilé och rödvin till kvällsmat innan vi la både mina barn och min man för att kunna fortsätta prata prata prata. Hela lördagen tillbringade vi inne i Frankfurt, det var kallt, men soligt så vi åt lunch, promenerade omkring och avslutade med kaffe och kaka. Massa folk, men jag hade naturligtvis bara ögon för mina två vänner. Det är så lätt att prata med dem om allt, vi delar så mycket referenser och historia och vi är liksom på samma plats i livet, iallafall på några sätt. Ingen får mig att skratta så jag gråter som de och ingen förstår mig så bra som de.

Hela söndagsförmiddagen slappade vi på soffan, alla läste böcker för ungarna utom jag, det bidde storfrukost till lunch och sen ännu mer pyjamashäng i vardagsrummet. Världens gulligaste bebbe fick vara med och var så nöjd och go hela tiden. Efter vilor gick vi ut och promenerade i friska luften, hängde på lekplats och fortsatte återigen det där pratandet.

Pasta till middag, packning och åktur till flygplatsen och så var helgen över. Den bästa helgen på länge.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *