Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Helgen går fort när den är lång

March 5th, 2016 | Posted by Jess in Tyskland.

Ja, det blev inte bloggat igår och det ber jag om ursäkt för, men nu är jag 30 år gammal och då gör man ju som man vill! (Äntligen.)

Det har varit en lång helg, på ett bra sätt. Det blir ju så när Eric är ledig, att man blir vilse på dagarna och tror att alla dagar är söndag och att han snart måste jobba igen. Igår var vi hos Lars och Linda och mös runt. Den lilla nyfödingen som bor hemma hos dem är väldigt fin och len och hans storasyster är rolig och snäll. Elsa kände sig direkt som hemma, fast hon inte varit där på länge och heller inte träffat Lars och Linda på länge. Men hon märker kanske att vi gillar dem och att allt är ganska avslappnat där hemma. Eric lekte affär med Mira och jag satt på soffan med bebbe i famnen.

Idag lagade vi Jannickes spinat- och getostlasagne till delar av familjen Matthiesen som kom på besök. Erics bror med fru var i bundeslandet över helgen så vi träffade dem en andra sväng idag. Det var trevligt. Elsa jobbar hårt för att alla ska kolla på henne och hennes showande hela tiden. Hon lyckas oftast. Maten var god och sällskapet också, men nu är vi trötta och slöa.

Och imorgon är det söndag på riktigt och vi ska gå och rösta i kommunalvalen. Äta rester från idag. Leka i vardagsrummet. Kanske hinner jag få lite jobb gjort och kanske måste Eric ringa sina frilanskunder också. Vem vet? Nu hoppas vi på en lugn natt från Elsas håll och så hörs vi imorgon. Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *