Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Guess who’s back?

February 9th, 2020 | Posted by Jess in Annat.

Nu var det fanimig längesen. Nästan ett år om jag minns rätt. Tiden går snabbt när man har roligt, men det vet ni ju redan. Detta är eventuellt början på en nya era för bloggen. Jag saknar den. Jag saknar skrivandet och att berätta vad vi har för oss och ibland pratar jag bara med mina barn på hela dagen och då kanske det är skönt att få ute lite babbel här? Vi får väl se. Jag tänker inte lova något, men min plan är att få ut något varje söndag. Det känns rimligt, även om jag säkert kommer att glömma/inte ha tid någon vecka ibland. Sådär. Vad har då hänt sen sist? Ja, hur sammanfattar man ett år i någons liv? Eller ännu värre, ett år i fem människors liv? För vi är ju fem nu, och det får väl ändå räknas som den största händelsen 2019, att det kom en bebis den 5 november. Liva heter hon och hon är utan tvekan den snällaste, lugnaste och lättaste av våra ungar. Än så länge iallafall. Troligtvis kommer hon att bli en överjäklig tvååring eller en mycket temperamentsfull tonåring, men det få vi ta då. För i nuläget hänger hon mest med. Äter, sover, grymtar lite om det är för lite action framför henne och så tar hon nappen! Guds gåva till trebarnsmamman. Den där nappen köper oss tid när vi har varit på lekplatsen i tre timmar och Liva är hungrig som en liten vargunge, men de stora barnen först måste kläs av och tvättas och ordnas. Då pluggar vi in nappen och vips så har jag några minuter till på mig att få ordning på Ville. Elsa klarar sig ju bra själv och Ville är på god väg han med.
Så livet går sin gilla gång och vardagen är hektisk, men härlig. Vi har bokat lite semestrar och det blir bröllop i sommar och Grekland med storfamiljen i september. Men nu närmast ska vi gå och äta lunch på stan, något som i princip aldrig händer (nackdel med småstaden vi bor i). Familjehäng, älskar det!
Ni kan väl säga hej om ni läser och vill ni läsa om något särskilt får ni säga det också. Så hörs vi nästa söndag, senast. Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *