Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Godmorgon slöa lärare!

February 7th, 2012 | Posted by Jess in Plugg.

Ny dag, nya möjligheter! Jag har sovit som en stock, vaknade i morse när Erics alarm satte igång och det första jag gjorde var att kolla min mail. Väntar på nyheter från en lärare i Malmö angående resultat och grejer på en hemtenta som jag skrev i början av denna terminen. Jag kan tycka det är lite orättvist ibland att vi studenter alltid har stränga deadlines som måste hållas och överskridning av tiden resulterar i underkänt direkt, medan våra lärare och professorer, som också har en tid reglerad av Svea Rikes Lag (tror jag) som säger hur snabbt de måste ha betygsatt våra tentor och uppsatser, väldigt ofta skiter i detta och låter sina elever vänta hur länge som helst på resultat. Dålig stil! Ska vi börja morgonen så, med en dålig stil? Ja! Godmorgon!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *