Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Fulfesten var sådär.

February 26th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Hej.

Festen igår skulle det här inlägget handla om, men jag vet inte om jag har så mycket att säga egentligen. Den var okej. Jag kan uppskatta att människor tar sig tid att arrangera saker för oss och tanken är god med aktiviteter här i byn så att människor lär känna varandra och får nya vänner.

Tyvärr bor här väldigt många, väldigt väldigt, många unga studenter runt 18 år som tycker det är kul att dricka sprit och dansa in i folk på dansgolvet. Nu låter jag bitter, jag hör det. Men såhär, jag har också varit 18 år och varit full och dansat och hånglat, men det var faktiskt nästan 8 år sen (HJÄLP, jag är gammal!). Det var helt enkelt lite ansträngande att försöka ha roligt igår när hela lokalen var full av en massa dräggiga kids som skrek och sprang runt.

Trots det stannade jag till runt 22.30 och satt med en bunke normalare människor ute på terassen i 35 gradig värme och pratade om lite allt möjligt. Det var trevligt det med.

Bilden är från början av festen, innan fyllan hade dragit igång på riktigt så att säga.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *