Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Frukost på stan

April 14th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Jag är så nöjd med mig själv och världen när jag lyckas köra LCHF på restaurang utan större problem, uppoffringar eller hunger som följd. Idag var vi på ett café där de just då bara serverade frukost. Min rätt blev den vegetariska frallan utan fralla och istället för pocherade ägg som jag tycker brukar vara rinnigt och äckligt så blev det stekt. Dessutom fick jag två grillade tomathalvor, stekta champinjoner och rucola med balsamico. Skitgott och LCHF! Anna skulle kanske klaga på att det var för lite fett, men jag kände ändå att jag blev mätt. Åt lite av Alicias korv också, mest för att testa.

Till detta serverade jag mig själv vatten och grönt te. Yum!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *