Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Frukost 10 februari

February 10th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Det funkar så här i vårt kollektiv: Alla handlar mat hur som helst och lägger sen sina kvitton i ett glas i köket, sen delar de jämt på den totala summan. Jag handlar också mat ibland, men det är lustigt. Trots att jag har hängt i den här lägenheten från och till i mer än tre år, så har jag fortfarande inte lärt mig att vill man ha mat ifred i kylen så måste den märkas tydligt med namn. Ofta, ofta är mat som jag köpt, men glömt att skriva min signatur på, borta när jag öppnar kylskåpet nästa gång. Därför måste jag äta något särskilt jag köpt så fort som möjligt så att ingen annan  hinner före. Därav morgonens frukostval: En nostalgisk korvmacka med ketchup.

Sådana brukade vi göra av rester från gårdagens korvmiddag när vi var små. Till detta kulinarisk mästerverk drack jag ett glas mineralvatten och till efterrätt blev det en gammal, mjuk, men oväntat god, apelsin.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *