Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Fredagsmys på tyska

February 10th, 2012 | Posted by Jess in Tyskland. | WOW!

Det blir mycket hängande i lägenheten tillsammans med dem som jag kallar mina sambos. Jag vill liksom ha varenda lite sniff på Eric gjord innan Det Där Sorgliga som ska hända den 18e. Nu har jag dock inte träffat min svenska vänner här i Frankfurt på ett tag så det ska jag ändra på om.. cirka två minuter. Det är nämligen så att Angelica, svensk aupair/barnvakt från Dalarna och Yvonne svensk kantor/rödhårig från Småland har bjudit in till spelkväll ikväll. Så jag passade på att haffa en flaska australisk Cabernet Sauvignon, rött vin that is, på stan och den ska vi festa till det med ikväll. (Såklart fick det bli australiskt vin, men inte bara för att jag ska dit snart, utan också för att just detta röda vinet från Yellowtail är ett av mina favorit OCH det var nedsatt idag också. Tyskland är ju hyfsat liberalt när vi snackar alkoholinställning.) Jag förväntar mig alltså mycket fniss, lite spelande och en massa tjejsnack. Det kan jag verkligen behöva. Har ni tur så blir det kanske en livebild eller två från kvällens aktiviteter!

Ivon till vänster och Angelica till höger.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *