Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Första sommarfödelsedagen!

March 3rd, 2012 | Posted by Jess in Ego.

 

Tänk, i år firar jag med min födelsedag med att läsa bok på gräsmattan i 26-gradig värme. Det är ganska coolt när man tänker på de tidigare 25 födelsedagarna som firats med regn, kyla och i bästa fall snö.

Eftersom jag lyckades jobba undan igår har jag hittills inte gjort några större ansträngningar. Bakade LCHF-bröd till frukost i morse och tyckte faktiskt det var helt okej. Visst, det smakar inte som franskbrödbullar från Vollsjö Hembageri, men ändå gott. Och praktiskt att ta sig en bit till frukost med massa smör och pålägg på.

Lindsey gav mig en cupcake och en liten post-it med Happy Birthday på, annars har jag mest fått kramar och verbala lyckönskningar. Ikväll ska vi gå på bio och se Extremely Loud and Incredibly Close och jag är SÅÅ exalterad! Ska bli skitkul att se filmen, alla som har läst boken är helt lyriska.

Innan filmen blir det middag, troligtvis på TGI Fridays, en amerikansk kedja som också finns i Sverige. Jag tänker att jag borde kunna beställa bort pommes och bröd där och be om grillade grönsaker istället. OM jag inte känner för att fuska, men just nu tror jag inte det.

Jag återkommer imorgon/ikväll/senare (beroende på var i världen ni är) med en utförligare födelsedagsrapport.

Hejdå!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *