Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Folk retar sig tydligen på mig.

September 24th, 2012 | Posted by Jess in Skit. | Sverige.

Någon i mitt nya område hatar mig. Eller så är det som Malena sa, jag måste sluta vara så lättkränkt.

I lördagskväll låg jag i min säng och försökte bli varm (elementet funkar inte) samtidigt som jag tittade på Avatar (för andra gången i mitt liv) och försökte tänka bort oväsendet från lägenheten ovanför (någon hade röjig fest med många gäster). Då märker jag att det låter som något liksom stänker på fönsterrutorna. Mina persienner var nere och jag ignorerade det till en början, tänkte att någon från partyt ovanför kanske kastade ut godis.. Eller nåt. Men sen blev dunsarna högre och starkare och jag blev lite orolig. Släckte ljuset i taket och öppnade försiktigt det smalaste fönstret i mitten och kikade ut. Nedanför stod ett gäng fulla killar och förde liv och rökte. Jag ville inte provocera eller dra uppmärksamhet till mig så jag stängde fönstret igen och tänkte deala med mina fönster och potentiell skada senare.

Då märkte jag att fönstret inte gick att stänga. I ungefär femton minuter kämpade jag med att få igen fönstret, på slutet i panik eftersom jag inte ville sova med fönstret öppet när folk kastade saker på min lägenhet (och det dessutom redan var väldigt kallt inomhus). Till slut fick jag igen det, men då hade jag missat kärleksscenen i Avatar och var förbannad för det och för att folk är idioter som spelar hög musik och kastar saker.

Morgonen efter drog jag upp persiennerna och upptäckte att alla mina tre fönster hade blivit äggade. Det var stelt och kletigt och jobbigt, men jag tvättade av dem och svor och skrubbade och svor. Jäkla idioter.

Från utsidan såg det ut som att jag och tjejen bredvid var de enda som var utsatta. Så nu måste jag jobba hårt för att bli accepterad av Värnhemsborna.

 

I slutet av städproceduren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *