Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Flitiga Lisa.

May 10th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

(Ber om ursäkt till mina hippa läsare för den töntiga rubriken. Jag är töntig ibland.)

Guuud vad jag har varit flitig idag! Nu ska ni få höra. Gick upp imorse och körde en DVD-träning med Jillian Michaels. På tisdagar och torsdagar skippar jag promenaden innan så det blev bara ett svettigt trettiominuterspass idag.

Sen duschade jag och skyndade iväg till dagens enda föreläsning, även kallad veckans tråkigaste. Internationella relationer. Vår eminente föreläsare John, som verkligen är eminent och extremt kunnig, pratade och pratade och pratade. Han blir liksom så ivrig och tycker själv det är väldigt intressant, så han har en tendens att glömma bort tiden och prata ohämnat tio minuter efter att vi slutat.

Efter detta så hoppade jag på en buss till Marion, där köpcentret ligger. Jag behövde handla mer av min basproviant, ägg. Så jag köpte 18 ägg, en bit mögelost, lite tomater, 2 kg frusen fiskfilé, grädde, crème fraiche, ostpinnar… och två gula lökar. Sen åkte jag hem igen med världens långsammaste buss och fick äntligen äta lunch. Det blev två stekta ägg och lite ost.

Sen satte jag mig framför datorn. Hade blivit tipsade om världens bästa bantingsmedel som gjorde att man gick ner i vikt supersnabbt på ett väldigt hälsosamt sätt. Mhm. Visst. Googlade lite och det visade sig vara en internet-scam. De flesta som hade köpt fick inte sina varor och de som fick sina piller gick inte ner i vikt. Då var det utrett. (Jag menar, hade det funnits ett bantningspiller som funkar så hade väl ingen varit överviktig?)

Sen körde jag igång med de allra sista läsedagboksinläggen till skrivarkursen, jag ville ha några fler än nödvändigt så man kanske har chans till ett högre betyg. Även om det väldigt ofta känns som att läraren inte ens tittar på det man skriver. Jag läste och kommenterade på 15 extra noveller så nu får det sörenemej räcka.

Sen har jag bloggat litegrann som ni ju har märkt och nu börjar det kurra i magen. Ikväll blir det klassikerna ceasarsallad med mycket parmesan och det bästa tomaterna som finns: australiska chokladkörsbärstomater.

Jag lägger ner nu så hörs vi imorgon!

Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *