Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Finslipande och framtidsprat

January 7th, 2013 | Posted by Jess in Filosoferande.

Jag kan med glädje meddela att jag sen sist inte har fått fler raketer på halsen. Skönt. Det är måndag. Det är kväll. Nu är det bara en helg kvar i den här stan innan jag måste ta min resväska och flyga hem till Malmö igen och det är väldigt sorgligt, för även om jag trivs i Malmö och saknar valda delar av Sverige så är det ändå här jag mår som bäst. Bredvid honom.

Min dag har ägnats åt att finslipa CV och skriva cover letter och fundera på framtiden och titta på Eric när han pillar med InDesign. Det har varit ganska givande.

Igår gick jag hem till Angelica och Yvonne en sväng, Yvonne är i Thailand och gottar sig och äter färgglada piller, men Angelica var hemma. Vi tog en promenad i deras hood innan hon kokade te till mig och så pratade vi igenom allt som hänt sen sist, och allt som kanske kommer att hända och allt som förhoppningsvis inte händer och allt som livet bjuder på. Kändes bra i magen på vägen hem.

Imorgon ska vi hämta bil hos Erics föräldrar för att kunna hälsa på kund till Eric, storhandla på Edeka (jag hoppas på att hitta halloumi) och sådär. Samtidigt måste jag göra en e-book, skriva lite novell och äntligen få ordning på mitt CV. Tänkte söka ett lärarjobb, outbildad och trög som jag är. Vi får la se vad livet vill med mig.

working

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *