Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Fast i hamsterhjulet

May 23rd, 2016 | Posted by Jess in Skit.

Idag mår jag sådär. Det blev mycket jobb i helgen, vilket jag uppskattar när lönen kommer, men det är trist att sitta klistrad framför datorn när Eric och Elsa leker med plastburkar på golvet. Hjärnan slutar liksom inte snurra, det är Elsa Elsa Elsa, sen jobb och bröllopsplanering och bloggande när hon sover. Ovanpå det kommer gymmet, nyttig mat plus allt hushållsarbete som städning, tvättning, mathandlande och matlagning.

Det är som att varje minut av hela dagen är planerad och om jag kollar Facebook i ett par minuter eller skriver ett sms så halkar jag direkt efter och måste svettas för att hinna ikapp igen.

Jag vill läsa en bok. Få kontroll över situationen och inte känna att jag måste jobba jobba jobba hela tiden.

Imorse när jag kom hem från gymmet, från en okej workout, så bara grät jag i typ tio minuter. Helt slut i huvudet och bara så trött på snurrandet. Det blev pizza till kvällsmat i protest och nu är jag färdigjobbad. Ska borsta tänderna nu och börja på en ny bok. Nu blir det andra bullar.

Hoppas jag.

(Mammaledig? HA. HA. HA.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Angelica says:

    I feel you sister! Skönt att höra att man inte är ensam, fastän jag såklart vill att du ska få ha fina lugnare dagar såklart. Puss! Snart kommer vi kanske på hur man gör. <3

  • Angelica says:

    Jämnvikt tror jag ordet jag letade efter var. Haha. Hög igenkänningsfaktor på att inte ens kunna sitta ner i 5 minuter utan att komma efter med precis hela livet och sen kämpa i dagar för att försöka komma ikapp. Herre. Puss igen!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *