Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Falukorvsblommor och vänhäng

November 7th, 2013 | Posted by Jess in Annat.

Idag cyklade jag först hem till Molly och Beata och fikade med dem. Pratade om livet, klädde på nån docka och lyssnade på låtar om blommiga falukorvar. Sen stack jag hem igen och fick fint besök, Linda och Mira kom förbi och jag fick både gosa med bebis och prata igenom allt som hänt sen sist. Det kändes väldigt skönt i magen. Sen hjälpte Linda mig att skriva ett viktigt email på tyska också och nu gick de precis.

Ikväll blir det mer Molly, den begåvade Landskrona-bon ska nämligen uppträda i svenska kyrkan här i Frankfurt ikväll så jag ska dit och njuta av skönsång och gitarrspel. Blir säkert väldigt härligt.

Och imorgon ska jag hänga med Grace hela dagen, iallafall från 9 till 15. Vi ska gå på museum och bygga en lanterna och bara umgås. Det blir nog också väldigt fint.

Så ni hör ju själva, jag mår bra och har många finisar i mitt liv. Och nu är det snart jul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *