Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Europa gör sig påmint

April 15th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Sverige. | Tyskland.

Precis likadant som jag i Tyskland blir skitglad om jag ser nåt Sverige-relaterat på tv eller på stan, så blir jag i Australien lika glad om jag ser nåt Sverige- eller Tysklandsrelaterat på tv eller på stan. Hittills har jag bland annat hört Abba på radion en gång, de har intervjuat Carl-Einar Häckner på tvn, IKEA-reklamen gör mig alltid glad och mina tyska bratwurstkorvar påminner om Frankan. Också var det den här fina skylten som jag såg på the Maritime Museum i Port Adelaide. Svenskarna tog sig minsann till Australien de också!

 

Det är den blå skylten uppe till höger ni ska titta på!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *