Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Ett tradigt blogginlägg för sakens skull

September 22nd, 2018 | Posted by Jess in Ego.

Elsa har varit och lekt hos sin kompis nu på förmiddagen och de hade så kul! Jag drack fint te med mamman i köket så länge och det visade sig att vi hade mer gemensamt än jag trodde. Och trevligare än jag trodde också. De bor ju dessutom på samma gata, så om nåt år kanske flickorna själva kan springa hem till varandra, precis som jag och min bästis Malena brukade göra när vi var små. Bästa som finns ju.

Detta förutsatt att de fortsätter vara kompisar och att vi bor kvar här. Och det gör vi väl, så som det ser ut nu. Suck. Detta läge, finns så mycket jag vill men inte kan säga. Jag drömmer vidare, så kan man sammanfatta det. Så fort jag har en stund över och är utan telefon, till exempel när jag sitter och håller Ville i handen på natten, planerar jag mitt drömkök. Det är liksom där allting börjar. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Jaja, helgen är igång. Idag har vi inga fler planer, får se om jag kan få med mig Eric till Hornbach sen kanske, skulle vilja ha lite fina höstblommor till balkongen, men jag orkar egentligen inte klödda med det. Känner mig lite lam. Inte skör längre, som tur är, mest lam.

Hej på er.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *