Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Ett blogginlägg om dagen var det ju!

January 16th, 2016 | Posted by Jess in Annat.

Så var det helg igen och jag försöker släppa intensivgooglandet och istället läsa lite bloggar, spela lite mobilspel, pyssla runt lite och tänka lite på Elsas nya kompis som föddes imorse här i Frankfurt.

Vi har varit en sväng på vår lokala marknad och jag köpte först en hemmagjord korv i bröd och sen en bukett krispiga tulpaner. Det säljs även påskliljor och färgglada ägg, vår motsvarighet till semlan hemma i Sverige. Knappt är julen slut så ska nästa kommersiella tradition fram. Måste dock erkänna att jag inte har så mycket emot det. Hade heller inte haft något emot en semla (YUM!), men jag får lugna mig med lördagsgodiset och istället se framemot lördagens middag, härliga Åses lövbiffsknyten fyllda med färskost och jalapeños. Skriver jag samtidigt som Eric mölar chips bredvid mig.

Jaja.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *