Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Ensamvargen talar ut.

May 9th, 2012 | Posted by Jess in Ego. | Plugg.

Gissar att jag kanske nämnt det tidigare när det handlade om kurser vid Malmö Högskola. Nu gäller det Flinders här i Australien. Det är dags för varje students mardröm. Grupparbete.

Jag hatar det egentligen mest om man inte får välja sina gruppmedlemmar själv, eller som i det här fallet, om man inte har vänner i klassen och tvingas vara med random människor som man valt själv i blind tro. Vi ska gruppredovisa på turismen. Det ska handla om destination images av ett turistmål. Vi har valt antingen Amsterdam eller London beroende på om läraren låter oss byta eller inte. Får vi byta så blir det London.

Jag är i grupp med tre australiska tjejer som är trevliga och sådär. Men det är ändå så himla awkward, konstig stämning. Ingen har riktig koll på vad som ska göras och jag känner att jag glider tillbaka och tar rollen av gruppmedlemmen som inte säger så mycket utan mest gör som de andra säger. Det tjänar ingenting till att tjafsa, jag vill bara ha ett godkänt så att jag kan åka hem med fullständigt betyg härifrån.

Nästa vecka ska vi grilla läraren så vi vet vad det är vi förväntas prata om i trettio minuter. Tills dess ska jag försöka inte stressa ihjäl mig över detta.

Suck. Grupparbeten alltså. Inte fint som snus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *