Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

En kaffehatande sengångare

February 9th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

Jag dricker ju inte kaffe som många av er redan vet. Tycker att det luktar väldigt gott och att det är coolt att släntra in på Starbucks och beställa en latte, men det väger ju inte upp det faktumet att det smakar bittert och äckligt. Eric dricker sitt med massa socker och mjölk och i morse när det luktade som godast från hans kopp frågade jag om jag fick ta en sipp. Det fick jag. Men fy! Det smakade fortfarande inte som det luktade och lät. Jag rynkade på näsan av obehag och gav tillbaks koppen. Eric skrattade och tyckte jag såg ut som ett faultier, på svenska en sengångare. Tror bestämt att jag har fått finare komplimanger av honom…

Hittade bara ett fåtal bilder på söta sengångare. Här är en av dem.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *