Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Efter fjorton månaders väntan

September 14th, 2012 | Posted by Jess in Kärlek. | Sverige.

 

Bild lånad från Aftonbladet

 

Det finns alltid någon som har det värre. Det brukar jag säga. Till mig själv och till andra.

Den här bilden kan vara den mest rörande jag sett i år. Jag vet hur det känns att stå på en flygplats och vänta med fjärilar i magen på att äntligen få återförenas med den som betyder mest i världen. Min längsta vänteperiod är 5 månader. De två svenska journalister som suttit i fängelse i Etiopien fick vänta 14 månader innan de åter fick se sina familjer. Familjmedlemmarna i Sverige väntade 14 månader i oro och ovisshet innan de, bara för någon timme sen, äntligen fick fysiskt bevis på att deras älskade lever.

Jag är så glad för deras skull.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *