Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Ebayglädje och miniförsäljning

January 22nd, 2014 | Posted by Jess in Annat.

Ebay alltså. Det som i Sverige kallas för Tradera eller Blocket. Sån bra grej det är alltså. Förra söndagen la Eric in tre annonser på saker som vi tänkt sälja sen vi flyttade in här: spis med tillhörande plattor (Erics gamla som stod i källaren och tog upp plats), stort köksskåp (Erics gamla som vi inte har plats för, stod också i källaren och tog upp plats) samt en tv-bänk (Erics gamla, den har vi använt som soffbord, men den är typ 3 meter lång och 1,5 bred så den har liksom dominerat vardagsrummet. På ett dåligt sätt.).

Efter ungefär 15 minuter kom de första emailen från människor som var intresserade av våra saker. Efter en halvtimme hade Eric i princip sålt både spisen och köksskåpet och jag började omedelbart gräma mig över att vi hade satt för låga priser. (Vi ville ju bara bli av med skräpet liksom.) I början av veckan kom en tjej och hämtade köksskåpet. I söndags kom en annan tjej och hämtade spisen och plattorna.

Tv-bänken var mer svårsåld, där tog det fem dagar innan någon hörde av sig. Hon prutade direkt över telefonen, vi envisades inte och i lördags var hon här och hämtade den tillsammans med sin något skeptiska pojkvän. Så skiten är borta. Källaren är luftigare och vårt vardagsrum är fritt. Så bra.

Dessutom tjänade vi sammanlagt över 100 euro. Nöjda människor här borta.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *