Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dyrt, dyrare, bröllopsfest

February 1st, 2016 | Posted by Jess in Bröllop

Bröllopsplaneringen går tyvärr bara väldigt långsamt framåt. Jag skulle helst vilja boka maten, alltså cateringen, så snart som möjligt eftersom det är den största posten rent ekonomiskt och litegrann sätter ribban för hur mycket stålar som blir över till allting annat. Det har dock visat sig att många restauranger och företagare som sysslar med att laga mat till fester är väldigt långsamma med att svara på mail. Suck. Till viss del kan jag förstå det, för det är mycket mat och många olika sorters måltider som ska finnas med i offerten, men man hade kanske ändå kunnat hoppas att de ska vara sugna på att ta ett sånt här stort och välbetalt jobb. Men ja, jag väntar vidare.

I övrigt så öppnas dagligen mina ögon för alla dessa kostnader som dyker upp och överstiger mina prisförhoppningar. Bussresor för en massa människor är dyra, likaså klänningar, brudsmink, kostymer, blommor och DJs. Jag som tyckte att jag hade överdrivit de beräknade summorna i min budget får ju nu äta upp min gamla hatt så att säga. Det är DYRT att ha fest och ännu DYRARE att ha bröllopsfest!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *