Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dagens babbel

June 19th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Ego.

Jaha, vad har jag gjort idag kanske ni undrar. Inte mycket. Det är nu vi alla ska börja bli oroliga för att den här bloggen kommer bli ganska torr och tråkig innan jag får något att göra igen.. Det var tänkt att jag skulle skriva ett mail till Ulrika, men sen hamnade jag på någons blogg och tiden tickade iväg och sen ringde mamma på Skype, så det blev aldrig så. Imorgon Ulli, okej?

Mamma hörde av sig ja, och berättade att lillebror blivit med hus, lillasyster jobbar på, pappa är glad och mamma gillar att hålla på med datorn. Det är en fin familj jag har hemma i Sverige och framförallt så har jag föräldrar med sunda principer som har gjort mig till en hyfsat självständig och bra människa. Jag hoppas kunna föra deras uppfostringsstrategier vidare om jag en dag får barn själv.

Det är Erics födelsedag idag. Grattis världens finaste 31-åring! Om två veckor kommer jag hem och levererar en födelsedagskram. Två veckor. Idag är det exakt två veckor tills jag lämnar landet. Shit.

Snart ska jag pallra mig ut i köket, äta lite middag, städa toaletten och sen väntar hemsk australisk film i Community Centret. Den får ni höra mer om imorgon.

Så. Det var dagens babbel det. Varsågoda.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *