Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dagens aktiviteter

February 16th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande. | Jobb.

Idag har jag mycket att göra, väldigt mycket. Det beror mest på att jag varit så himla lat de tidigare dagarna i veckan, vilket ju inte var så smart, men samtidigt ganska likt mig och mina vanor. Låt oss ta en titt på vad som ska klaras av idag innan jag lägger huvudet på kudden.

  • Tvätta. Vi tvättade inte förra veckan och jag minns inte om vi tvättade veckan innan det heller, jo det gjorde vi nog.. Men det var iallafall en full tvättkorg som mötte mig imorse. Första maskinen är snart klar och sen har jag fem till att köra innan alla Erics t-shirts och alla mina strumpor är rena igen och jag kan börja packa inför Australien.
  • Plugga. På något konstigt vis har jag fått för mig att jag hade läget under kontroll i distanskursen som jag tar från Malmö Högskola. Vid inloggning på internetplattformen idag visade det sig dock att jag inte alls har koll utan snarare massor att göra. Från början ville jag också göra nästa veckas uppgifter redan nu så att jag ska slippa den stressen första veckan i Adelaide.
  • Baka. Jag har bakat ganska mycket redan den här veckan, men känner ändå att jag är skyldig grabbarna en sats kanelbullar också innan jag sticker. Ingredienserna bör finnas i huset och jag tycker ju det är skoj att baka, särskilt när de finns människor som uppskattar det. Får se om kanske bakningen blir en belöning till mig själv som jag får börja med först när jag pluggat färdigt.
  • Lista. Idag måste måste måste jag göra en lista över viktiga dokument som ska finnas i mitt bagage som utskrivna kopior. De är ju så hårda i tullen och immigrations i Australien så då vill jag liksom komma förberedd på det mesta. Papper och bevis och kontrakt till skolan vill jag också ha i pappersversionen, känner jag, så att det inte blir panik nånstans på vägen och jag måste hala fram datorn och så. Papperna på listan ska sen skrivas ut imorgon.
  • Farväl. Ikväll ska Eric och jag träffa Lars och Linda (igen! Mycket Lars och Linda denna veckan). Det var från början tänkt att vi skulle ut och testa ännu en restaurang inför deras bröllop, men när Lars ville boka bord där så var det fullbokat. Eller de kanske höll på att renovera eller nåt sånt. Nu blir det iallafall middag på Vapiano, eventuellt efterrätt på Häagen Dasz och sen åker vi ändå upp till den där restaurangen och tar en drink i bardelen.

Ni ser ju att jag har en del att sätta tänderna i, alltså bör jag köra igång… nu!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *