Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dagens aktiviteter

March 1st, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Plugg.

Idag vaknade jag rent för tidigt av att jag låg och frös. Sen i helgen då det var så himla varmt har jag sovit med bara lakanet som täcke, men i natt blev det för kallt. Eftersom jag var rädd att röra i täcket som legat i en hög på skrivbord sen förra veckan, spindlar och sånt ni vet, så låg jag kvar en stund och frös innan jag satte på datorn för att kolla om Eric var vaken. Det var han. Men han var fortfarande på väg hem från jobbet, klockan 11 på kvällen! Han sa att han jobbade så mycket nu när det inte fanns en Sweedy som väntade på honom där hemma. Det visade sig att Doro (tysk tjejkompis) och hennes man Emil (dansk) hade fått en liten son! Alldeles för tidigt och med sugklocka och gulsot, men ändå relativt välmående. Jakob ska han heta! Och jag blev så glad för deras skull, fint när nya människor äntrar världen.

Vi pratade en stund till Eric och jag, han fick berätta om sin dag på kontoret, om en folder som han hade designat och om sin lunch som bestod av anka och spätzle om jag minns korrekt. Han sa även att hans mamma hade erbjudit sig att fråga om jag fick bo hos vänner till dem utanför Sydney, om det nu blir så att jag åker dit själv i juni. Så snälla folk är mot mig! Tiden lyckades på något vi gå ändå, fast jag var vaken så tidigt. Sa godnatt till Eric som skulle gå och snarka medans jag röjde lite på rummet innan jag åt bacon och gurka till frukost och begav mig mot skolan.

 

 

Den här bilden är i och för sig tagen från Flinders hemsida, men ni kanske ändå kan uppskatta läget och utsikten! Och lida med mig om ni tänker på backarna och trapporna som hela skolan består av.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *