Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dagen i detalj

March 30th, 2012 | Posted by Jess in Bloggbloggblogg | Ego.

Dagen har varit väldigt lugn, slö och trivsam. Jag började med att vakna av mig själv med panik i bröstet eftersom jag trodde det var så sent i Europa att Eric redan skulle ha gått och lagt sig. Det hade han thank Goddess inte. Så vi pratade lite, min finaste och jag, han berättade om sin dag, jag berättade inte så mycket om min natt. Sen sa vi tack och godnatt och puss och sådär och jag drog på mig träningskläderna. Körde en timme härinne på rummet spände alla muskler som finns i min kropp och svettades som en gris. Skönt. Efteråt om inte annat.

Sen blev det tyvärr ingen dusch förrän några timmar senare eftersom jag hamnade framför en massa spännande nyhetsklipp på datorn (läs: Bethenny Ever After). Jag klippte luggen med min nyinförskaffade hårsax, blev helt okej, om än lite kort kanske, men den växer ju ut igen så småningom. Jag epilerade även benen, samt plockade ögonbrynen så man skulle kunna säga att all hyfsat oönskad hårväxt är borta.

Ja, så då blev det ju en dusch till slut. Sen gick jag med typ två veckors tvätt till tvättrummet och slängde ner det där. Tittade på ett avsnitt till av Bethenny Ever After och hämtade sen hem tvätten. Jag vägrar torktumla så istället tryckte jag på alla kläder på ett mini-litet torkställ ute på mini-terassen.

Sen åt jag halloumi och jordgubbar till frukost/lunch/eftermiddagsfika och återgick till att titta serier. Har även skrivit en att-göra-lista som ska vara avbockad innan söndag och skrattat högt åt House och hans vänner i serien House. (Den handlar om en läkare som heter House.)

Nu bloggar jag på för eran skull. Sen får jag väl gå och socialisera mig lite i vardagsrummet innan munnen växer igen på mig. Det är fredag.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *