Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Dagen hittills

March 20th, 2012 | Posted by Jess in Ego. | Filosoferande.

Har varit okej. Inte mer. Inte mindre. Förutom då när jag satt i biblioteket och blev varm i hjärtat för att jag har så många fina (och internationella) vänner.

Vi började med ett polikseminarium. Jag hade varit lite lat och bara läst en av de tre texterna och fick skämmas en del för det. Å andra sidan hjälper det inte om jag har läst dem, för jag fattar ändå nada och kan ändå aldrig svarar på frågor. Känner mig dum som ett stoppljus i den klassen.

Efter det väntade en linguistikföreläsning som ju mer är mitt område, men idag hade vi oförberedd tenta på slutet och då blir jag alltid nervös och kan inte uttrycka mig normalt och klantar till det. Vete sören hur resultatet blir där.

Sen gick jag och pratade med politikprofessorn. Kan berätta mer om vad vi kom fram till sen. Kändes inte bättre efteråt.

Nu har jag försökt plugga de senaste fyra timmarna, skrivit tre blogginlägg och känner magen kurra. Ska äta, sen städa, sen se Biggest Loser, sen läsa text tills imorgon, sen skypa med man, sen sova.

Nu vet ni.

 

Är inte så sur som det ser ut, men luggen behövs onekligen klippas.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *