Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Bussbiljetten som livscoach

February 27th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Förra veckan när livet kändes lite tråkigare, sorgligare och tyngre än det gör nu så var jag tvungen att åka och handla. Jag behövde ett simkort till mobilen och jag behövde mat. Det var väldigt trist att behöva fixa allt själv. Det var ännu värre att Eric var så långt borta. Och det var hårt att vara trött, jetlaggade och off helt enkelt.

Jag köpte en bussbiljett som man kan åka tio gånger på. Jag satte mig i busskuren för att vänta på den rätta bussen. Jag kände mig väldigt negativ och sur på världen. Då fick jag syn på budskapet som bussbiljetten kom med.

 

 

“Pleasant thoughts make pleasant lives.”

Översättning: Trevliga tankar ger trevligt liv.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *