Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Bröllopsbollen rullar.

January 30th, 2016 | Posted by Jess in Bröllop

Nu är bollen i rullning. Idag gjorde vi klart det mesta av vår bröllopshemsida och sen skickade vi ut Save-the-Date-mail till alla som är bjudna. Jag hade värsta krisen innan och satt och pep i soffan, det känns så stort. Tänk om folk börjar boka flygbiljetter och grejer liksom. Eric menade på att det ju är det vi vill. Men ändå. Det är en massa olösta problem vi står inför och tanken på att folk redan nu är på väg, i princip, känns läskig. Men vi ska göra vårt bästa för att det ska ordna sig. Min telefon är full av listor på sånt som ska kollas och bokas och pysslas och frågas.

Jag hoppas att det kommer att bli ett bra. Det innebär verkligen en massa beslut, det här planerandet. Gästlistan till exempel, var drar man gränsen? Vem ska inte komma? I vårt fall handlade det mycket om plats och ekonomi, bara de allra närmsta vännerna och familjemedlemmarna kommer att kunna komma. Mina gudföräldrar t.ex, bortprioriterade. Fina vänner som jag lärde känna i Australien, bortprioriterade. Ja. Så blir det ibland.

Elsa är iallafall bjuden, trots att vi inte har en emailadress till henne. Vi tränade lite dans idag, men hon var mer intresserad av tvättmaskinen så det gick sådär.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *