Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Bring on the weekend!

March 16th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Klockan är 16.24 och jag är på ett sjuhelvetes gott humör. Jag skyller på att solen skiner, att Eric är så förbannat fin och jag är så disciplinerad och duktig på att plugga! Bestämde för några dagar sen att göra klart läxor och uppgifter innan helgen för att sen kunna slöa både lördag och söndag. Och det funkade! Alicia och jag var ute och sprang imorse, rediga grebbor! Rummet är städat. Jag ska förbereda lite blogginlägg till er nu. Ett till seriösa engelska bloggen har jag redan skrivit så det ska läggas upp bara. Städat rummet har jag gjort. Jag har skrivit min novell. Jag har skrivit veckans (och nästa veckas!) läsedagbok till onlinekursen. Jag har till och med gjort färdigt min första australiska uppsats som ska vara inne på måndag. Den behövs eventuellt finputsas litegrann på söndagkväll, men bortsett från det så är jag nu (efter blogginläggen) ledig som en fågel!

Imorgon ska vi på spa, jag och mina sambos. Tänkte att jag kunde få lägga alla pengar jag sparat på att inte köpa godis på lite kroppslyx. Ska få lite nackmassage och en fotreflexologi eller vad det heter. Jag rapporterar mer när det är gjort!

Ha en fin helg alla svenska bloggläsare!

Schönes Wochenende wünsche ich alle meinen deutschen Leserinnen und Lesern!

Wishing all English-speaking readers a great weekend!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *