Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Blogg-, kiss- och vattenpaus

June 9th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Plugg.

Foucault i egen hög person. Läskig, n'est pas?

 

Det är lördag. Det är kallt. Jag sitter hemma på sängen och läser om Michel Foucault och försöker sammanfatta hans filosofiska teorier med egna ord. Det går framåt, det gör verkligen det, men det är ju bara så tråkigt. Mina väninnor i huset pluggar dock också, det gör smärtan lite lättare att acceptera. 1800 ord siktar jag på att få klart idag, det är hela brödtexten och sen tar vi introduktion och sammanfattning på måndag. Oj vad ni är intresserade.

Lite senare ska jag sammanfatta balen också hade jag tänkt. Det var inte en sådan bal som Izabella och Angelica hopppades på, det kan jag säga direkt.

Men nu är blogg-, kiss- och vattenpausen på 20 minuter snart över och jag måste återigen ägna mig åt franska teoretiker. Vi hörs lite senare, ja?

Kram!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *