Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Bilder från Alice Springs och Uluru

May 29th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Resa.

Soptunna i Alice Springs målad i traditionellt aboriginskt mönster.

Lunch i Alice Springs, sallad med grillade grönsaker och halloumi.

Kata Tjuta genom bussfönstret. Ungefär på det här avståndet måste turisterna stanna om aboriginerna som bor i nationalparken har ceremoni på gång.

Vår proffsiga guide och busschaufför Hugh på väg mot Uluru.

Uluru solnedgången med träd i vägen.

Champagne i solnedgången bredvid Uluru.

Mitt tjejrum på vandrarhemmet...

Lilla innergården på vandrarhemmet. Full gubbe syns inte på bild.

Den sprudlande floden Todd som rinner genom Alice Springs. (Och ser ut såhär mer än 95% av året.)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 Responses

 • Emma says:

  Jag har negligerat dig Jessica. Jag har varit dålig på att läsa din blogg. Förlåt. Men nu har jag uppdaterat mig, och jag gillar att se och läsa att du mår bra och kämpar på. Här i Sverige väntar ett tre månader långt sommarlov innan den bästa hösten i våra liv kickar igång. JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP! Ska bli fint att återförena gruppen.

  Kramar och kärlek

  Ps. Jag gillar bilderna i detta inlägget:)

  • Jess says:

   Amen va fan!! Sårad nu. Nä. Det är rätt lugnt! 🙂 Håller med om att det ska bli fint med en återförening, jag hoppas bara att vi kommer in på samma kurs.. Det underlättar ju liksom. Tack för komplimangen angående bilderna, det värmer när det kommer från en skillad fotograf som du! Särskilt med tanke på att min enda fotoutrustning är en iPhone! 🙂 Vi hörs, KRAM!

 • ERIKA says:

  Härliga pics! Blir ressugen 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *