Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Benhinneinflammation…

March 19th, 2012 | Posted by Jess in Skit.

Så. Himla. Störigt. Här har jag gått och blivit värsta motionären och försöker lära mig att jogga som en normal människa när katastrofen plötsligt inträffar. Mina benhinnor vill inte vara med mer. Igår efter veckans tredje joggingtur så hade jag så fruktansvärt ont innuti skenbenen att jag knappt kunde vicka på tårna.

Inte bra. Google sa att man ska vila, skaffa nya skor och gå till sjukgymnast. Alla tre alternativen kändes ganska uteslutna. Jag vill inte sluta röra på mig nu när jag precis har kommit igång. Jag har inte råd att köpa nya skor när de jag har nu bara är ett år gamla. Och jag vill verkligen inte lägga tid och pengar på en himla sjukgymnast.

Suck.

Idag när jag vaknade så gjorde benen fortfarande lika ont så jag får väl erkänna att det nog inte är en bra idé att springa igen imorgon. Ska vila från konditionsträningen den här veckan har jag tänkt och köra vidare med burpeesen och situpsen. På fredag sticker jag till köpcentret med mina gamla skor så får de testa mina fötter och försöka hitta en sula att ha i skon.

Lite bakslag, men när jag känner hur ont det gör så får vilan och de extra pengarna vara värt det för att jag ska kunna jogga i mer än en vecka till.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *