Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Babbel igen.

April 26th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Då ska vi se. Jag skypade med mamma och Jannicke (syster) igår. Hon, den sistnämnda, klagade på att jag bloggade för mycket! Va sören liksom, alltid är det nåt som är fel. Jag försöker faktiskt ta det lugnt med bloggen ibland och inte låta mig själv bli stressad över att jag måste skriva saker. Det går inte alltid så bra..

Allt verkade dock lugnt hemma på landet, syster hade skadat axeln, bror skickade jag sms med sen, päronen sticker till Barcelona imorgonbitti och huset, mitt älskade barndomshem i Bullerbyn, ska säljas. Så är det.

Idag har jag försökt mitt bästa att vara flitigt. Jag fick lite berg-och dalbanekänslor i kroppen runt lunch, orkar inte gå in på vad som rör sig i mitt huvud just nu. Bloggen är ju knappast privat. Känner mest att jag vill prata med Eric, men han jobbar på kontor hos Lars nuförtiden så då är det svårt med både morgonsamtal och kvällssamtal. Vi får väl se om det går att få till idag.

Jag var ute och gick imorse. Skönt start på dagen. Pluggade lite. Var hos doktorn. Såg ett avsnitt av The Tudors. Och nu sitter jag här och babblar. Vi lämnar detta så länge.

Hej.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *