Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Att vinna över godissuget.

April 13th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Efter praktiken så gick jag snabbt inom en mataffär för att handla lite smågrejer bara. Ägg bland annat, en LCHF-ares bästa vän. Jag var väldigt irriterad. Väldigt varm. Och väldigt hungrig. Inte direkt de mest optimala förusättningarna för en lyckad handletur. På nedanvåningen gick det bra. På ovanvåningen stod jag länge länge i godisgången och funderade på att ta en fuskdag för att trycka i mig en massa australiskt godis. Jag tittade och tänkte. Kände efter och funderade och i munnen samlades salivet i stora vågor. Det slutade med att jag tog två kort, betalde och åkte hem.

Jessica- Sockret: 1-0.

 

Gooooooooodis.

Mer godis.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *