Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Att läsa är bra för mig.

February 28th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Böcker.

Så. Förra veckan läste jag ju en del eftersom jag var för trött och ledsen för att orka göra någonting annat och jag trodde att jag skulle behöva snåla med internetet. Nu behöver jag inte det, men det är ändå skönt för huvudet och ögonen att inte behöva stirra på en skärm fram till läggdags varje kväll. Min Keppler bok från Sverige var så spännande att den tog slut för snabbt, därför tog jag tag i saken idag efter class och sökte upp den skönlitterära avdelningen av skolans bibliotek. Det fanns massor där. Fint uppdelat efter länder också, så naturligtvis lånade jag tre böcker av australiska författare. Så nu ska här läsas. Återkommer med recensioner om det visar sig vara något ni måste kolla upp hemma i Sverige/Tyskland.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *