Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Att göra idag

February 8th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Sitter på soffan i vardagsrummet med datorn i knät och försöker fundera ut vad jag behöver göra idag. Den lilla memoartexten ska in ikväll, till kursen Creative Writing som jag tar på distans från Malmö Högskola. Min text handlar om när jag var lite och klippte lugg på min lillasyster när mamma och pappa sov. Sen behöver jag antagligen maila min lärare (igen!) efter som resultatet från hemtentan (fortfarande!) inte kommit ut. Vidare hade det nog varit skönt med en promenad, kanske bara till affären, ca 1 km, men ändå. Frisk europeisk luft liksom, så länge jag har chansen. Vidare måste jag skriva någon form av lista på viktiga papper som ska med till Adelaide, är rädd att de inte släpper in mig i landet om jag inte har pappersbevis på typ allt jag säger. Just nu, nu kom jag ihåg att jag måste gå till postkontoret också och bevisa att mina föräldrar bor där de bor för att jag ska få ett tyskt kreditkort fast jag inte bor här. Ja, det är ungefär lika krångligt som det låter. Alltså. Jag kör igång dagen med att kolla på det senaste avsnittet av På Spåret med mitt favoritlag; Martina och Erik Haag. Väldigt roliga och underhållande och framförallt, vansinnigt allmänbildade! Det blir liksom roligare att titta om de som tävlar kan svara på rätt på frågorna.. Vi hörs sen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *