Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Alice Springs- Here I come!

May 17th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Resa.

 

Pizzan blev lyckad tyckte jag! Den smakade naturligtvis inte som vanlig, kolhydratspackad vetepizza, men den var helt okej. Ska berätta mer och visa bilder när jag är hemma från minisemestern igen.

För imorgonbitti så bär det ju av mot Alice Springs. Det ligger ganska precis mitt i Australien och staden i sig ska inte vara nån superhöjdare, men ett bra mellanstop på väg till Uluru, Ayers Rock. Jag får skjuts av Lindsey till flygplatsen imorgon, hon ska hämta upp sin pojkvän som kommer på besök från Sydney, sen tar flygningen till Alice Springs lite mer än två timmar. Väl där blir det lunch och stros på stan, förhoppningsvis nåt besök på ett Aboriginal konstgalleri också. Tidigt på lördagsmorgonen blir jag upphämtad av en tourbus och så bär det av på äventyr på väg mot Uluru. Vi är sen hemma sent på natten samma dag och vid lunchtid på söndag går planet tillbaks till Adelaide.

Där har ni planerna. Jag får se hur det blir med bloggandet, tänker inte låta det stressa mig, utan nu ska jag på äventyrssemester! Om än en kort sådan!

Ha det fint, vi hörs!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *