Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

18 september 2018

September 18th, 2018 | Posted by Jess in Familjeliv

Hej bloggen!

I förmiddags var Ville och jag på gympa och han tycker det bästa där är alla bollar i olika storlekar som de har. Ledaren brukar skoja och säga att det egentligen är onödligt att hon lägger en timme innan vi kommer på att bygga upp olika hinder, klätterställningar och spännande saker att utforsta – Ville vill ändå bara ha fatt i en boll, som han sen jagar runt, sparkar på, kastar till allehanda personer och leker kurragömma med. Jag tänker att den ändå bidrar till lite social kontakt, den där gympan. Inte minst för mig. Så vi fortsatter gå dit.

Elsa var på förskolan och röjde runt. Det var en lärare som hade fyllt år och bjudit på glass, så tydligen hade hon haft “den utsöktaste dagen” i sitt liv. Utsökt, det ordet måste finnas med i nån barnbok vi läser, för hon använder det hela tiden, på ett väldigt charmigt sätt.

I eftermiddags snackade vi en sväng med mamma/mormor också som ska komma och hälsa på oss på söndag. Det ska bli härligt. Det känns länge sen vi sågs och särskilt Ville har såklart växt massor sen dess. Efter pasta med broccolipesto till middag gick ungarna och la sig och Eric kom hem från jobbet. Vi har börjat titta på en lite mer positiv serie, efter negativa, mörka, hemska Ozark. Nu ser vi The Marvelous Mrs. Maisel istället, om en kvinna på 1960-talet som blir lämnad av sin man och börjar jobba som komiker.

Har även återupptäckt te, fast det fortfarande är 30 grader utomhus. Kvällar och morgnar är det kyligt dock, så en fattar att det är september. Men lite friskare luft även på dagen hade inte skadat. Te alltså. The shit.

Hejdå bloggen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *